Huis vol Herrie

Koorenhuis en WZH (WoonZorgcentra Haaglanden) starten een gezamenlijk project: Huis vol Herrie!
Met Huis vol Herrie biedt WZH cliënten en bezoekers van WZH Waterhof een plezierige en zinvolle invulling van de dag met kunstactiviteiten op maat, verzorgd door professionele docenten van Koorenhuis.

Aanleiding

WZH wil het dagbestedingsprogramma van cliënten en hun mantelzorgers in en rond de woonzorgcentra vernieuwen met deze samenwerking.

Koorenhuis, centrum voor kunstonderwijs in Den Haag, realiseert samen met partners in de stad bijzondere kunstprojecten op maat voor bijzondere doelgroepen. De samenwerking met WZH past hier goed in.

Op donderdag 30 juni om 14.00 uur ondertekenden Jan Willem van den Dool (locatiemanager WZH Waterhof) en Gert Jan Bots (directeur Koorenhuis) hiervoor een samenwerkingsovereenkomst. We starten op de locatie Waterhof. WZH Waterhof beschikt over een groot Dagactiviteiten- en Ontmoetingscentrum met mooie ruimtes, een restaurant, een ‘Belevingsgerichte Tuin’ en een groot terras. Dagelijks vinden hier samen met medewerkers en vrijwilligers verschillende activiteiten plaats en is ‘Grote Waterstaete’ het hart van de locatie.

Als de samenwerking zijn vruchten afwerpt, zullen wij ook op andere locaties starten met een vergelijkbaar programma.

 

Activiteiten

De kunstactiviteiten worden aangeboden in het Dagactiviteiten- en Ontmoetingscentrum (DAC/OC) en de afdelingen voor specialistische zorg van WZH Waterhof. De activiteiten zijn gerelateerd aan muziek, dans, theater, literatuur en beeldende kunst waarbij crossovers mogelijk zijn. Op basis van de vraag en behoefte van de doelgroep wordt aanbod op maat ontwikkeld, zowel voor groepen als individuen. Koorenhuis levert hierbij de inhoudelijke expertise.

WZH Waterhof wil een extra impuls geven aan een zinvolle dagbesteding voor alle cliënten en hun mantelzorgers, en de zorg- en welzijnsmedewerkers en vrijwilligers dichter bij elkaar brengen.

De samenwerking loopt in ieder geval tot eind 2019.

Contact opnemen? ×

Heb je vragen?

U kunt ons bellen via: 070 - 707 17 22 of mail naar: info@koorenhuis.nl

Heb je vragen over het huren van een ruimte? Neem contact op met Prins27, 070 70 71 783 of 070 70 71 633

Voor het scannen van je ooievaarspas kun je langskomen: dinsdag-vrijdag 10-13 uur en van 15-16 uur in kamer 2.26, Prinsegracht 27

Onze locatie

Koorenhuis Centrum
Prinsegracht 27
2512 EW  Den Haag
Route auto

Openingstijden

Ma - Do 9:00 - 22:30 uur
Vrij 9:00 - 20:00 uur
Zat 9:00 - 16:00 uur
Zo Gesloten

Klik hier voor een overzicht van de openingstijden in schoolvakanties.

   
   
   
   

Postadres

Postadres
Postbus 857
2501 CW  Den Haag