Verslag: presentatie VSD musicaldans

Home » Nieuws » Verslag: presentatie VSD musicaldans

Maandag 13 november was de afsluitende presentatie van de VSD cursus musicaldans met kostuum maken op Basisschool De Parkiet. Het thema was… GRIEZELENNNNN!

De gymzaal was goed gevuld door de ouders, broertjes en zusjes. Het publiek zat klaar, de muziek ging aan… Daar ging de groep, volledig bestaande uit meiden, één voor één het podium op om zichzelf te presenteren met een unieke beweging. Allemaal zagen ze er ‘creepy’ uit met wilde haren, zwarte sliertige broeken en  zwart opgemaakte ogen. Op de vloer lagen witte lakens her en der verspreid.

 

 

 

 

 

En opeens… alle leerlingen verdwenen onder een laken. De leerlingen maakten allerlei bewegingen als spoken of waren het witte monsters of… ? In elk geval zag het er indrukwekkend uit. De lakens lieten ze weer van zich af glijden en toen kreeg het publiek allerlei griezelige bewegingen en poses te zien. Waarna het afgesloten werd met een dans.

De leerlingen verdwenen allemaal weer onder een wit laken en als één groot wit monster liepen zij het podium af.Natuurlijk werden de leerlingen beloond door een mooi en luid applaus!

 

Vader van één van de leerlingen: ”Erg leuk gedaan. De presentatie had van mij nog wel langer mogen duren!”

Door | 2017-11-30T14:33:29+00:00 dinsdag, 14 november, 2017|Categorieën: Op school|Tags: , |