Eindvoorstelling Segbroek Theater Klas 6

Home » Nieuws » Eindvoorstelling Segbroek Theater Klas 6

Klas 6 van Segbroek Theater op het Segbroek College speelt eind januari hun laatste voorstelling. Segbroek Theater werkt  samen met het Koorenhuis. Zes jaar lang hebben de leerlingen van Segbroek Theater theaterlessen gevolgd via Koorenhuis. Deze eindvoorstelling hebben de leerlingen samen met docente Sheila Bosman gemaakt.

Bij Segbroek Theater zijn de leerlingen drie tot vier uur per week met theater bezig, zowel praktisch als theoretisch. Ze krijgen lessen in het maken van theater op allerlei gebieden: acteren, regisseren, decorontwerp en schrijven. Daarnaast bezoeken ze ook verschillende voorstellingen.

Eindvoorstelling Klas 6 Segbroek Theater
Datum: Maandag 22 januari
Tijd: 17.00 uur en 19.00 uur
Locatie: Klaverstraat 7
Entree: gratis
 

By | 2018-01-10T12:31:22+00:00 woensdag, 10 januari, 2018|Categories: Op school|Tags: , , |